Manuele Lymfedrainage
Massages-Sint-Truiden

Manuele Lymfedrainage

 

Manuele lymfedrainage is een zachte massage ter bevordering van het lymfesysteem. In het lichaam bevindt zich een uitgebreid stelsel aan vaten waardoor lymfevocht stroomt. Een goede doorstroming van lymfevocht is belangrijk voor ons immuunsysteem en helpt ons te beschermen tegen ziektekiemen. Tijdens deze massage wordt het lymfesysteem sterk gestimuleerd waardoor deze ziektekiemen en andere afvalstoffen sneller het lichaam zullen verlaten. Dit zorgt ervoor dat klachten sneller overgaan.

 

Manuele Lymfedrainage is een techniek waarbij de therapeut, een pompende beweging maakt, om dus de vochtdoorstroming van de lymfevaten te stimuleren. Dit geeft een boost aan uw lichaam en weerstand.

 

Deze massage is aangeraden bij de volgende klachten: vochtophopingen, vetophoping (soms in combinatie met bultjes en kuiltjes in de huid) , een verzwakt immuunsysteem, verkoudheid/neus verstopping/sinusitis, huidklachten als eczeem en acne. Maar ook bij spanning en stress.

 

Deze massage is ook een aanrader voor en na operatieve ingrepen, om littekens en zwellingen te verminderen/voorkomen.

 

In combinatie met detox- recepten of andere vormen van dieet en ontgiftingskuren is deze massage een goede aanvulling wegens afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

 

Deze massage duurt 60min.

De probleemzones zullen worden behandeld in meerdere behandeling.

 

Fiory

Sint-Martiusstraat 25

3806 Velm

(gratis parking)

 

Bel ons

+32 47 68 70 802

 

Mail

info@fiory.be

*** Enkel op afspraak ***