Ergotherapie
Massages-Sint-Truiden
Ergotherapiesint-truiden

ERGOTHERAPIE

 

Een Ergotherapeut binnen Geestelijke Gezondheidszorg focust zich op het mentaal welzijn van de persoon en helpt deze zo zelfstandig mogelijk terug te functioneren binnen zijn dagelijks leven. Een te hoge werk of gezinsdruk, gezondheidsklachten, stress en perfectionisme zijn belemmeringen die ervoor zorgen dat een persoon niet meer in staat is om optimaal te functioneren binnen zijn weekstructuur.

 

Er ontstaan klachten als: vermoeidheid, blokkeren, lichamelijk spanning, zaken niet meer geregeld krijgen en het verlies van overzicht. Of in sommige gevallen spreekt men van Overspannenheid, Depressie of Burn-Out. .

 

Aan de hand van de ervaren klachten brengt de Ergotherapeut, samen met u in kaart, op welke problemen u dagelijks vastloopt. Dit kan betrekking hebben op alle levensdomeinen als: werk, huishouden, ontspanning, gezin, relaties, en gezondheid.

 

Voorbeelden: Ik neem onvoldoende rustmomenten voor mezelf, wegens klachten krijg ik mijn huishouden niet meer georganiseerd, ik ervaar teveel druk omdat ik de lat constant te hoog leg voor mezelf, ik ben het overzicht kwijt omdat mijn agenda te vol is, ik wil beter voor mezelf kunnen zorgen door gezonder te leven, ik wil mijn pijnklachten verminderen, ik voel mij energieloos en passief en geraak moeilijker buiten, ik heb moeite nieuwe contacten te leggen enzovoorts.

Een Ergotherapeut gaat actief met u aan de slag. Aan de hand van gesprekken en activiteiten gaan we samen te werk binnen de eigen situatie waarop u vastloopt. Een Ergotherapeut biedt dan ook de mogelijkheid om bij u aan huis te komen.

balans-herstel-sint-truiden

ONZE BEHANDELINGEN

 

Hier vindt u ons ergotherapeutische aanbod in combinatie met massage.

gedrachtstherapie-sint-truiden

DOELGROEP

 

Wie kan terecht bij Fiory?

Massages-omgeving-sint-truiden

ONZE MASSAGES

 

Fiory te Sint-Truiden bied u een divers aanbod aan massages aan!

Fiory

Sint-Martiusstraat 25

3806 Velm

(gratis parking)

 

Bel ons

+32 47 68 70 802

 

Mail

info@fiory.be

*** Enkel op afspraak ***