Wie ben ik
Massages-Sint-Truiden
Natasha-massage-sint-truiden

WIE IS FIORY?

 

Ik ben Natasha Souren. In 2008 studeerde ik af als Ergotherapeut aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Mijn passie lag toen al in het werken met mensen met mentale klachten. Na enige werkervaring te hebben opgedaan binnen Geestelijke Gezondheidszorg wilde ik meer, waarna ik een specialisatie in Psychiatrie heb afgerond aan de KU Leuven. Hier heb ik methodieken als gedragstherapie en motivationeel werken verder uitgediept en toegepast in de praktijk.

Ook heb ik mij gespecialiseerd in coaching en groepsdynamiek, voor behandeling in groep.

 

 

Natasha Souren

Massagetherapeut - Ergotherapeut in Geestelijke Gezondheidszorg

Na een korte ervaring te hebben opgedaan in Lanaken, in het werken met Ouderen in Geestelijke Gezondheidszorg, ben ik enige jaren werkzaam in Revalidatiecentrum Sonar te Leuven. Hier focus ik mij op de behandeling van groepen en individuen met psychische aandoeningen als: Depressie en Burn-Out. Gedurende het werk geraak ik meer in contact met de Herstelgerichte methodiek en heb hier ook een gevolg aan gegeven door de opleiding: Herstelondersteunend werken, af te ronden.

 

In het werken met mensen die klachten ervaren van gespannenheid, oververmoeidheid en pijn heb ik kennis gemaakt met de waarde van Relaxatie, Massage en de mogelijkheden van Massagetherapie. Daaropvolgend heb ik de opleiding tot Massagetherapeut gevolgd, om als zelfstandig therapeut deze te kunnen combineren met mijn ervaring in Geestelijke Gezondheidszorg.

 

Vanaf 2016 is de praktijk geopend waar het accent ligt op Herstel en Balans van lichaam en geest. Waar iedere volwassen persoon terecht kan voor een ontspannende massage, maar waar ook diepgaander therapie wordt aangeboden voor mensen met psychische aandoeningen of daaruit voortkomende pijnklachten. De combinatie van Ergotherapie en Massagetherapie heeft hierin een meerwaarde in het terug vinden van een evenwichtig leven.

 

NATASHA SOUREN - FIORY

 

Fiory focust zich op Herstel en Balans van lichaam en geest.

Onze Praktijk

 

U kunt, als u een afspraak gemaakt heeft, onze praktijk bezoeken of ervoor kiezen dat we op locatie komen.

Massages-sint-truiden
massages-te-sint-truiden

Onze Massages

 

Fiory te Sint-Truiden bied u een divers aanbod aan massages aan!

Diverse-behandelingen-sint-truiden

Onze Behandelingen

 

Hier vindt u ons ergotherapeutische aanbod in combinatie met massage.

Fiory

Sint-Martiusstraat 25

3806 Velm

(gratis parking)

 

Bel ons

+32 47 68 70 802

 

Mail

info@fiory.be

*** Enkel op afspraak ***